in , ,

OMGOMG

Activități remarcabile cu Emily Burghelea și familia! Vezi aici

Emily Burghelea, influencerița cu o prezență vibrantă pe rețelele sociale, ne-a încântat recent cu un clip adorabil de la o activitate specială alături de familia sa.

De această dată, au fost în centrul atenției lecțiile de schi ale micuței Amedea, un moment emoționant și plin de mândrie pentru Emily.

Lecțiile de ski ale fiicei lui Emily Burghelea

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 

În descrierea plină de căldură a filmulețului, Emily împărtășește bucuria primei lecții de schi a fiicei sale:

„Prima lecție de schi a Amedeei ⛷️ Sunt așa mândră de ea!!! 🥹❤️ Exact pe aceeași pârtie am învățat și eu și Andrei să schiem… Ceva mai emoționant de atât nu există!!!! ❤️ La ce vârstă au început copilașii voștri să schieze? 💫”

Prin aceste cuvinte, Emily aduce la suprafață nu doar momentul special pe care îl trăiește alături de fiica sa, ci și o amintire plină de emoții legată de propria sa experiență învățând să schieze pe aceeași pârtie.

Update, dar și interacțiune cu comunitatea sa

Aceasta nu face doar un simplu update, ci deschide și o discuție interactivă cu urmăritorii săi, întrebându-i despre experiențele lor cu copiii lor în lumea schiului.

Această postare este văzută de noi ca pe o fereastră către viața de familie a lui Emily Burghelea, subliniind momentele de conexiune și bucurie pe care le împărtășește cu fanii săi.

De la filmulețul dulce la întrebarea plină de curiozitate, această activitate remarcabilă cu familia Emily Burghelea demonstrează că momentele speciale cu cei dragi sunt cele care încântă și aduc zâmbete în inimile noastre.

Așadar, nu ratați ocazia de a descoperi atmosfera caldă și plină de emoție a zilei în care Amedea a pus pentru prima dată schiurile și a început această nouă și fascinantă călătorie în lumea sporturilor de iarnă.

Vezi mai multe pe profilul lui Emily Burghelea!

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 13 ianuarie?

Cine își sărbătorește ziua pe 14 ianuarie?