in

AdorAdor

Care au fost activările noastre de brand favorite de la World of Digital Fest 2023

În cazul în care nu ai aflat deja, World of Digital Fest este unul dintre cele mai ample evenimente din sfera digitalului românesc. Recent a avut loc cea de-a treia ediție, iar noi încă nu ne putem lua gândul de la activările de brand din cadrul festivalului.

Pe lângă conferințele din cadrul cărora participanții și creatorii prezenți puteau învăța ceva concret, World of Digital Fest 2023 a fost și despre activări de brand, despre testare de produse și, bineînțeles, despre experiențe imposibil de uitat.

ivatherm, apa termală de la Băile Herculane la World of Digital Fest

ivatherm este brandul de cosmetice care s-a născut în România, dar produce în Franța. Combină expertiza laboratoarelor franceze cu beneficiile apei termale Herculane, și creează tratamente eficiente pentru afecțiunile pielii.

În cadrul World of Digital Fest 2023, au avut o activare de brand în cadrul căriea fiecare persoană putea să testeze apa termală spray.

Apa Termală Herculane provine dintr-un izvor termo-salin, fiind colectată la ieșirea din stâncă. Bogăția compoziției și puritatea acestei ape se datorează faptului că Apa Termală Herculane izvorăște de la o adâncime de 2000m, într-un mediu lipsit de orice poluare urbană și industrială, cu un nivel de ozon și puritate a aerului, similară cu cea de la o altitudine de 3000m.

Avon și Far Away, beyond the moon

Brandul Avon nu a lipsit cu cel mai noi parfum din colecția Far Away nici de la acest eveniment. Ei au adus, literalmente, luna.

Nu doar că participanții s-au bucurat de noile arome cosmice propuse de Avon, dar s-au putut poza lângă lună, iar unii au avut curajul chiar să o îmbrățișeze.

Tu de când nu ai mai făcut o comandă la reprezentantul tău Avon?

Iridologie.ro a pozat iriși la World of Digital Fest 2023

Și, nu, nu ne referim la flori. Iridologia (analiza irisului, diagnosticul pe iris sau diagnostic ocular) este o metodă de diagnostic folosită în medicina alternativă bazată pe ideea că bolile oamenilor pot fi detectate prin analiza imaginii irisului.

Această metodă este considerată pseudoștiințifică, neavând baza științifică pe care practicanții de regulă pretind că ar avea-o.

Diagnosticarea pe baza aspectului irisului nu trebuie confundată cu identificarea după iris a persoanelor, metodă care, similar cu identificarea după amprentele digitale, profită de faptul că structura irisului este unică la fiecare persoană.

Cea mai inedită experiență pe care creatorii de conținut au avut-o în cadrul World of Digital Fest, a fost cea oferită de Iridologie.ro. Aceștia au fost curioși să afle cât de sănătoși sunt în funcție de starea irisului lor. Mai mult, aceștia au primit și un voucher de care pot beneficia ulterior.

Ție care activare de brand ți se pare cea mai interesantă? Scrie-ne pe Ai un pont? și spune-ne de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 26 septembrie?

Horoscop

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 25 septembrie-2 octombrie: Ce secrete au astrele?