in

AdorAdor OMGOMG

A spooky delight: Brioșe cu căpșune, în formă de dovleac. O rețetă de weekend rapidă, perfectă pentru Halloween 😉

Învață cum să le gătești, împreună cu Miruna de la Makeup Miru

Ești pregătit să aduci puțină magie dulce în viața ta de Halloween?

Miruna Simina, content creator-ul plin de viață de la Makeup Miru, vine cu o propunere distractivă pentru această sărbătoare: un desert înfricășător de apetisant. Într-un TikTok recent, Miruna explorează lumea delicioasă și distractivă a dulciurilor de Halloween cu niște muffins inspirate de Jack O’Lantern.

Pentru a pregăti aceste delicii de Halloween, ai nevoie de gem de căpșuni (Miruna a folosit unul special de la bunica ei), foietaj, și puțină magie. Cu un comentariu rapid, vesel și pe cât de relaxat, pe atât de ușor de înțeles, Miruna taie, umple și creează aceste muffins delicioase, oferind fiecăruia o față distinctivă, inspirată de personajul celebru.

E puțin cam complicat, dar, cu puțină creativitate și puțin haos artistic, ies absolut delicioși, exclamă Miruna. 🎨🧁

În acest Halloween, creează niște amintiri speciale împreună cu cei dragi și încearcă să faci aceste muffins adorabile, sugerate de Miruna. Vei simți cum casa ți se va umple de un miros delicios și de o atmosferă festivă, care va aduce un zâmbet pe fața tuturor! Aceste dulciuri nu sunt doar gustoase, ci și ușor de preparat, reprezentând o activitate perfectă pentru o seară de weekend petrecută în casă, alături de prieteni.

Așadar, adună ingredientele și pregătește-te pentru puțină magie în bucătărie – e totul parte din distracție! Lasă aceste brioșe adorabile să fie scuza perfectă pentru a luat parte la o aventură în stil Halloween. Bucură-te de magia coacerii și pregătește-te să umpli casa cu spiritul spooky al acestei sărbători!

@mirunasimina Super yummy💞🎃 @Kaufland România #fy #food #halloweensnacks #halloween #kauflandromania ♬ Halloween ・ cute horror song – PeriTune

Încearcă aceste delicateți fantastice, inspirate de Halloween, așa cum ne învață Miruna, și împărtășește bucuria cu prietenii și familia ta. Îmbrățișează farmecul acestui sezon special cu aceste brioșe drăguțe, delicioase și perfecte pentru Instagram! 🎃✨

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi cum se raportează Hailey Bieber la ideea de familie

Take over Valencia cu Azaleea Necula