in

AdorAdor OMGOMG

A Killer Weekend: A apărut cel mai nou sezon din Only Muders In The Building cu Selena Gomez!

Tu l-ai văzut deja? ;)

În fascinantul univers în care misterul se îmbină cu comedie, „Only Murders in the Building” a ajuns destul de repede și de ușor la inimile publicului. Creat de Steve Martin și John Hoffman, serialul de succes urmărește aventurile cel puțin captivante a trei detectivi amatori, Charles (Steve Martin), Mabel (Selena Gomez) și Oliver (Martin Short).

Ce e diferit la acest serial este felul în care cei trei abordează întregul mister și felul în care aleg să spună povestea din spatele crimei: printr-un podcast.

Your new favourite true crime podcast, maybe?

Odată cu lansarea recentă a celui de-al treilea sezon, în luna august a acestui an, „Only Murders in the Building” continuă să încânte audiența cu un nou mister de rezolvat, o mulțime de noi suspecți și o poveste atrăgătoare care sigur va ține privitorii în pragul scaunelor lor.

Iar eu sunt astăzi aici pentru a vă oferi câteva motive pentru care ar merita să-i aruncați o privire. Take it from the one that binged-watched the whole season in just one weekend…

Mister și glamour – O Nouă Enigmă Pe Broadway

În cel mai recent sezon, trioul ajunge să asiste la o altă crimă care, de data aceasta, îi poartă pe  Broadway – și împrejurimi. Moartea actorului principal – Ben Glenroy, jucat de Paul Rudd – în noaptea premierei piesei lui Oliver pune bazele unui fir narativ captivant, care explorează lumea glamour, dar, pare-se, întunecată a showbizului.

Distribuția de Excepție

Una dintre punctele forte infailibile ale show-ului este distribuția sa fenomenală. Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez își reiau rolurile cu același farmec și chimie cu care ne-au obișnuit și în sezoanele anterioare, însă, de data aceasta, sunt însoțiți de un cast de zile mari. Sezonul 3 introduce destul de multe fețe noi, printre care extrem de talentații Paul Rudd, Meryl Streep și Cara Delevingne, care să adauge noi straturi de intrigă și umor la un ansamblu deja dinamic.

Coloana Sonoră – Un singur cuvânt: catchy

Ceea ce a îmbunătățit și mai mult experiența vizionării a fost, cel puțin în cazul meu, de departe coloana sonoră. Întreg soundtrack-ul dezvoltat pentru spectacolul de pe Broadway din „Only Murders in the Building” a ajuns, în ultimele săptămâni, să treacă dincolo de ecran și să îmi deservească și mie drept soundtrack, atât de mult l-am ascultat. De la partituri orchestrale pline de suspans, până la melodii nostalgice, care prind viață prin emoțiile personajelor, coloana sonoră nu are cum să nu te captureze în mrejele ei.

Concluzie: Mister, distribuție de excepție și o coloană sonoră captivantă? Sounds like my type of a weekend!

Pe măsură ce te avânți în acest nou sezon, fii pregătit pentru o combinație savuroasă de râs, suspans și o poveste care îmbină cu măiestrie particularitățile personajelor cu intrigile unui mister captivant.

Indiferent dacă ești fan al dramelor polițiste, al comediei sau pur și simplu te bucuri de coloana sonoră a musicalurilor de succes, sezonul 3 din „Only Murders in the Building” promite o călătorie aparte, care te va face să aștepți cu nerăbdare fiecare episod nou.

Așa că ia-ți pălăria de detectiv și alătură-te lui Charles, Mabel și Oliver în elucidarea acestui mister! Găsești serialul pe Disney+.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Family Time: Cum s-a schimbat viața Ginei Pistol de când a devenit mamă?

Lorena Șerban participă alături de Măgura la Luna Îmbrățișărilor