in

AdorAdor

5 recomandări muzicale de la Taylor Swift, cea mai pe val cântăreață a lumii în 2023 🥰

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

You are not living under a 🪨 și cred că ești familiarizat cu succesul răsunător pe care l-a avut cântăreața de origine americană, Taylor Swift, în 2023. Anul acesta revista TIME a declarat-o „Person of the Year 2023”, și nici nu ar trebui să fie de mirare, Taylor este la momentul actual industria muzicală, cucerind top după top, stadion după stadion și inimile fanilor din întreaga lume.

Într-un articol special dedicat versatilei artiste, care s-a reinventat ca un cameleon, ca o pasăre pheonix ce s-a renăscut din cenușă, an după an, editorul Sam Lansky menționa că atunci când Taylor Swift spune o poveste, o asculți pentru că te aștepți, cu adevărat, să fie una bună. Și chiar așa este, de la primul ei album „Taylor Swift” (2006) și până la cel mai recent „Midnights” (2022), Taylor spune gânduri, emoții, povești care se aștern în inimile #swifties, și nu numai.

În acest context, am creat un top 5 recomandări muzicale de la Taylor Swift, cea mai pe val cântăreață a lumii în 2023.⬇️

Enchanted (albumul Speak Now)

În acest poem, Taylor Swift a suprins afinitatea adolescentină pe care a avut-o pentru un băiat. După cum menționa într-un interviu, înainte să-l întâlnească fizic, aceasta își dorea extrem de mult să nu fie „in love with someone else”. Fiecare vers evidențiază iubirea pură, adolescentină, care e mai mult concentrată pe aparențe, ideea pe care ți-o creezi asupra persoanei, și nu persoana în sine.

Cardigan (albumul Folklore)

În albumul Folklore, vedem o versiune mult mai matură a cântăreței, șlefuită de experiența pe care a căpătat-o de-a lungul anilor. Într-un articol realizat de Slate, s-a făcut mențiunea că melodia este un contemplativă și melancolică, cu un refren înțepător („When you are young, they assume you know nothing”). Cardigan este un adevărat catarsis, o melodie care te poartă prin diferite stări și te introduce în universul imaginativ pe care l-a conturat cu puterea creativității Taylor.

Lover (albumul Lover)

Prin onestitatea trăirilor, dar și a vulnerabilitatii versurilor, Taylor reușește să surprindă prin intermediul melodiei Lover, acel moment real și sincer când doua persoane se îndrăgostesc una de cealaltă în același timp. Practic, dragostea celuilalt devine hrană pentru suflet și fericire.

Lavender Haze (albumul Midnights)

În Lavender Haze, Taylor evidențiază modul în care relația de iubire ajunge la un punct de saturație, momentul în care realizezi ca doar unul mai încearcă să salveze relația. De asemenea, exprimă nevoia ca celălalt partener să aibă mai multă inițiativă și să simtă mai mult, dar nu o face. Stilul abordat e pop, dansant, lucru care duce melodia într-o zonă mai erotico-dansantă decât una tristă.

All Too Well – 10 minutes version (albumul Red)

All too well urmărește progresul și apoi degradarea relației de iubire dintre o fată și un băiat care se întâmplă să fie mai matur decât ea din punct de vedere al vârstei. Ideea sintetizată este aceea de fericire, fericire care ajunge să fie spulberată și aruncată în abis, situație care te poate marca pe parcursul întregii tale existențe.

Pur și simplu, Taylor Swift. Ea este momentul. Momentul prezent. Trăim prin muzica ei, iar ea trăiește prin noi. Este un om care a trecut prin diferite perioade ale vieții, ere ale vieții, care mai de care mai diferite, acest lucru transpunându-se în cele zece albume ale ei.

Care dintre aceste recomandări îți place cel mai mult? Sau, dacă ai o altă melodie care îți place în mod deosebit de la Taylor, lasă-mi în comentarii.🥰🥹

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut de pe TikTok în decembrie 2023? Descoperă clasamentul GLOBAL complet

Uite o idee inedită de cadou 🌟 Livia Fălcaru îți creează propria stea