in , ,

AdorAdor

Iată 5 outfit-uri de la Digital Divas 2023 care ne-au atras atenția 👀

Care e ținuta ta preferată?

Digital Divas este un eveniment dedicat femeilor, care premiază și aduce recunoștință tuturor divelor care au un cuvânt de spus în universul digital românesc. Totuși, acest eveniment care are loc în fiecare toamnă la Palatul Bragadiru este și despre modă, despre outfit-uri care ies din tipare, care te fac să întorci capul.

Toată lumea și-a ales cu atenție ținuta din șapte septembrie. Fie că analizăm vedetele și creatoarele de conținut nominalizate, fie că ne uităm la tinerele care au venit la conferințe, putem observa piese vestimentare deosebite.

Mai mult decât atât, o parte dintre participate au pregătit chiar două outfit-uri: unul pentru partea de conferințe, care, în momentul în care s-a înserat, iar gala a început să se apropie, s-a transformat într-o rochie extraordinară.

Tematica evenimentului și-a spus cuvântul

Cea de-a 11-ea ediție Digital Divas a avut ca tematică: Beyond the moon, care este și numele noului parfum Far away, pe care Avon l-a lansat în această toamnă.

Totul a fost nepământesc: începând cu panul disco strălucitor, unde îți făcea poză, trecând prin marea de aburi și lăsându-te cucerit de luna plină aflată în capul scărilor până la ținutele femeilor.

Albul și albastrul au predominat, iar asta putem observa numai din cele cinci outfit-uri pe care doresc să vi le prezint.

Albul, un ton cu care s-au jucat multe Dive

Andreea Balaban, regina YouTube-ului atunci când vine vorba de lifestyle și calitate, a surprins printr-o rochie scoasă dintr-un basm Disney.

E foarte greu de egalat o rochie care se termină la nivelul gleznelor, lăsând la vedere o pereche de sandale, nude, clasice, acoperită de o capă din voal alb, cu câteva detalii florale la piept și completată de o poșetă mini sub formă de stea, cu mâner din perle.

Ținuta Andreei a fost una delicată, elegantă, care te făcea să o confunzi cu o prințesă.

Digital Divas

Tot alb a purtat și Lorena Vișan, care a și prezentat gala Digital Divas. Outfit-ul ei s-a potrivit mai mult cu panul disco, fiindcă rochia purtată de influencer a fost mulată, cu bretele, tot până la nivelul gleznelor.

Partea de sus avea un detaliu care mie mi-a plăcut tare mult și care m-a dus cu gândul la șalurile boa, anume un strat considerabil de puf.

Și actrița Alexia Talavutis, pe care mulți dintre noi o știm din serialul Pariu cu Viața, a ales să poarte alb la gala Digital Divas. Ținuta ei a fost compusă dintr-o fustă lejeră, maxi și un top simplu, cu mâneci largi, care te trimiteau cu gândul la un outfit pe care l-ar purta prințesa Jasmine.

Digital Divas

Albastru și pufos

Andreea Raicu a purtat, bineînțeles, una din creațiile Amalin, în care a strălucit. Nimic nu e mai simplu și mai elegant decât o rochie asimetrică, satinată, albastră, care ajunge puțin mai sus de nivelul genunchilor.

În final, ca de obicei, Lorena Șerban a atras toate privirile cu o ținută, cum îmi place să-i spun, pufoasă. A fost feminină și sexy și jucăușă în rochia cu corset cu trandafiri și fusta din tulle roz, care-i lăsa și un picior dezgolit.

Scrie-ne pe Ai un pont? și spune-ne care e ținuta ta favorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vanessa Petrina

Vrei să impresionezi cu un outfit de Barbie? Descoperă noua colecție de toamnă a Vanessa Petrina Brand care include un pardesiu roz, inspirat de filmul Barbie

Cine are ziua de naștere pe 14 septembrie?