in

OMGOMG

5 micro-influencerițe de travel din România care ne inspiră pe Instagram✈️

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Există numeroase modalități de a clasifica influencerii, iar una dintre ele este în funcție de numărul de urmăritori. În funcție de sursa consultată, un micro-influencer este un creator digital care are o comunitate formată între 1.000-100.000 de urmăritori, sau una între 10.000–100.000 de urmăritori.

De regulă, influencerii de travel își inspiră urmăritorii cu aventurile lor din diferite culturi, experiențele culinare pe care le-au încercat, dar și recomandările pe care le fac din călătoriile lor.

Noi am creat o listă cu 5 influencerițe de travel din România și am menționat la fiecare ce și cum ne inspiră conținutul distribuit de acestea.⬇️

Lexi Costin
Până în momentul de față, Lexi a reușit să adune pe Instagram o comunitate formată din 27.3k persoane care îi urmăresc cu interes conținutul de travel. În zona de highlights, poți parcurge experienețele pe care le-a traversat Lexi în diferite țări sau orașe, din Grecia și până în San Francisco.

 

Alexa Todică
Alexei îi place să călătorească dincolo de granițele europene și să testeze destinații exotice, culturi diferite, cum ar fi cele asiatice în mod deosebit. Creatoarea de conținut a călătorit din Slovenia și până în India.

 

Anca Raluca Muresan
Check her account! Ultimele postări ale Ralucăi surprind experiențele ei inedite din Africa. Ea a fost la Centrul de Girafe, s-a bucurat de fauna și flora specifică continentului african, a vizitat diferite sate și a întâlnit oameni cu tradiții frumoase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Raluca Muresan (@ralu.travel)

 

Denisa Toma
Denisa este o creatoare de conținut stabilită în București, dar care preferă în timpul liber să călătorească în întreaga lume. În zona de highlights surprinde momentele frumoase trăite în Hawaii, New York City, Spania, Grecia etc. Iar în feed vei observa poze superbe cu prietenii ei, dar și shooting-uri photo în destinații inedite, cum ar fi L.A.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN NIȘCOV🕊 (@niscovcarmen)

 

Emilia

Sharing my authentic experiences & places I discover Worldwide | Romania🦋 – spune Emilia în descrierea ei de pe Instagram

Conținutul Emiliei este aparte tocmai pentru că surprinde și locații din România. În mod deosebit, îi place să împărtășească cu urmăritorii ei minunățiile naturii pe care le-a descoperit și pe care nu le poate uitat de la noi.

 

Aceste 5 creatoare de conținut de travel de pe Instagram ne inspiră prin experiențele diverse pe care le traversează în diferite culturi din jurul lumii, dar și prin recomandările lor pentru următoarele vacanțe în care am putea merge.✈️🧳

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi cum Ioana Grama a decorat camera fiicei sale, în așa fel încât să satisfacă atât nevoia Ayanei pentru un cămin colorat, cât și dorința ei de a urma trendul beige aesthetic 🤎

Cine are ziua de naștere pe 10 ianuarie?