in

AdorAdor

5 micro-influencerițe de beauty din România care ne inspiră pe Instagram✨

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

De regulă, un micro-influencer are o comunitate formată între 10.000 – 100.000 de urmăritori. Raportat la o scală mai mare, aceștia comunică către un public limitat, dar cu care interacționează frecvent, închegându-se astfel o relație mult mai strânsă între el și comunitate.

Micro-influencerii activează în diferite domenii, cum este și cel de beauty, iar un influencer de beauty este o personalitate online care creează și distribuie conținut care are legătură cu zona de makeup, care recomandă produse de skincare, de păr, sau oferă sfaturi pe diferite teme din sfera de înfrumusețare.

Noi am creat o listă cu 5 influencerițe din zona beauty din România și am menționat la fiecare ce și cum ne inspiră conținutul distribuit de acestea.⬇️

Ilinca Munteanu

I paint the world on my face using make-up. – spune Ilinca în descrierea ei de pe Instagram.

Creatoarea de conținut, extrem de talentată și creativă, creează machiaje fascinante inspirate de personalități istorice sau picturi celebre, și nu numai. Cu fiecare postare, ea îți arată noi lumi redate minuțios prin filtrele colorate ale paletelor ei de makeup.

 

Alex Antal

În funcție de inspirație, machiajele Alexandrei au o direcție fantasy, horror sau glamuroasă. Tocmai din Cluj, creatoarea de conținut are ca armă secretă glitterul și ceea ce vei putea și tu remarca la conținutul pe care îl postează, este că devine din ce în ce mai bun și neconvențional.

 

Andreea Cîndea

Andreea nu poate fi ușor trecută cu vederea, mai ales datorită culorii părului ei – such a Barbie vibe🩷. Ea este o creatoare de conținut stabilită tot în Cluj, care este atât make-up artist, cât și trainer. Iar machiajele ei se remarcă prin delicatețe și prin faptul că reușesc să pună în evidență trăsăturile deja existente și frumoase ale clientelor ei.

 

Drusckha

Frumoasa creatoare de conținut are un feed atât de aesthetically pleasing. Ușor vintage, postările de pe contul ei surprind momente din viața ei de zi cu zi. Dar, ceea ce iese și mai tare în relief, este personalitatea ei plină de viață care îți aduce un zâmbet pe chip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drusckha (@drusckha)

 

Arina Pisică

Conținutul Arinei de beauty este concentrat în zona de story și highlights. Acolo ea oferă sfaturi de skincare, ce rutină ar trebui să adopți, dar și ce produse ai putea să folosești pentru tipul tău de ten. În zona de feed, ea împărtășește pasaje din viața ei, cele mai dulci momente surprinse fiind alături de fiica ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arina Pisică (@arinapisica)

Aceste 5 creatoare de conținut de beauty de pe Instagram ne inspiră prin creativitatea pe care o surprind cu ocazia fiecărui machiaj postat, dar și prin sfaturile utile pe care le oferă comunităților lor de urmăritori.

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum au petrecut Sânziana Negru și Ștefan Floroaica Revelionul? Check it out!

Care-i treaba cu Living Rent Free In Your Mind de este atât de populară? Înțelege și tu acest trend de pe TikTok!