in ,

AdorAdor

5 influencerițe de fashion din România care ne inspiră pe Instagram👛

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Am creat o listă cu 5 influencerițe de fashion din România de pe Instagram și am menționat la fiecare dintre ele cum reușesc să ne inspire prin conținutul pe care îl distribuie.⬇️

Deea Codrea

Deea este o creatoare de conținut care a reușit să adune o comunitate formată din 137k de urmăritori pe Instagram. Stilul ei ne inspiră prin simplitate, tușele minimaliste, dar și orientarea către o modă sustenabilă, „slow fashion”, care este prietenoasă cu mediul.

De asemenea, stilul Deei a fost apreciat și în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiunea fenomen din lumea fashionului românesc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEEA CODREA (@deeacodrea)

Luana Codreanu

Luana a reușit să adune o comunitate formată din aproape 49k de urmăritori pe Instagram, care îi urmăresc cu interes conținutul legat de modă, o modă din zona luxury, dar on a budget.

Creatoarea oferă zilnic o doză de fashion inspo. Iar, indiferent de locațiile în care călătorește, ținutele ei se remarcă printr-o îmbinare echilibrată de croiuni bine definite, elemente vestimentare clasice, în tonuri neutru, și o accesorizare atent aleasă.

Marisa Paloma

YOU CAN’T FAKE THE COOL – spune Marisa în descrierea ei de Instagram

Stilul Marisei a ieșit în evidență încă de pe vremea când a participat la emisiunea de modă „Bravo, ai stil!”, a cărei câștigătoare a și fost în cadrul celui de-al doilea sezon.

În prezent, urmărită de 535k de persoane pe Instagram, Marisa împărtășește fragmente din viața ei, ținutele versatile pe care le elaborează, dar și momemente inedite alături de fiica ei, care îi calcă pe urme.

You can be the boss, baby, you can be the boss. ♟️ #fridaymood

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma)

Mădălina Nedelea

Mădălina are un feed aesthetically pleasing și este urmărită de 11.9k persoane pe Instagram. Iar pe lângă modă, acesteia îi place să călătorească.

Ea ne inspiră prin ținutele ei care au un aer flamboaiant. Marcate de simplitate, acestea ne demonstrează că less is more, și ceea ce ai nevoie pentru a te remarca, este o atitudine potrivită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madalina Nedelea (@madalina.nedelea)

Geani Olaru

Geani se remarcă în spațiul online românesc printr-o frumusețe răpitoare, dar și un simț al umorului bine dezvoltat. Are experiență atât în modeling, actorie, dar și creează conținut de mai bine de 9 ani, fiind o prezență activă atât pe Instagram, cât și pe TikTok.

Pe Instagram, ținutele pe care le distribuie sunt versatile, ușor îndrăznețe, dacă nu, chiar sexy. Alegerile sale vestimentare sunt dublate de atitudinea cu care alege să le poarte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geani Olaru (@geani.olaru)

Aceste 5 creatoare de conținut de fashion de pe Instagram sunt inspirația noastră în materie de modă. Ele își pun amprenta în spațiul online prin feed-uri aesthetically pleasing, ținute inspo clasice, sexy, chiar romantice, dar și sfaturile și recomandările pe care le împărtășesc comunităților lor.👗💎

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Basic Jackpot ne spune cine suntem în funcție de ce cocktail bem🍸

Cine are ziua de naștere pe 18 ianuarie?