in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 4 februarie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Zach King își sărbătorește ziua de naștere azi!

Dacă este ziua ta pe 4 februarie, hai cu mine să descoperi ce vărsători celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Hannah Stocking

Hannah Stocking este o comediană și personalitate de pe Internet cunoscută la talie globală, care s-a născut în Los Angeles, California. Ea a început să prindă tot mai multă vizibilitate în perioada când aplicația Vine era pe val. Ulterior, după ce Vine a apus, și-a extins activitatea în online, activând și pe alte platforme, precum Youtube, Instagram, dar și TikTok. Și nu numai, aceasta a început să apară și în diferite videoclipuri muzicale, cum a fi „Tumblr Girls” de G-eazy sau „She’s Out of Her Mind” a trupei Blink-182, cochetând în paralel cu modeling-ul, dar și actoria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Stocking (@hannahstocking)

Zach King

Zach King este o personalitate online stabilită în Los Angeles, care a ajuns să fie vizibil la nivel global și să adune cifre impresionante pe toate platformele de social media pe care este prezent. A început să încarce videoclipuri pe Youtube încă din 2008, dar popularitatea a început să-i crească cu ajutorul aplicației Vine. În prezent, pe Youtube are peste 26 de milioane de abonați, iar pe TikTok are peste 80 de milioane de urmăritori. De asemenea, pentru activitatea sa, Youtube l-a numit unul dintre 25 cei mai promițători producători de film tineri din America în 2013, și a primit și alte recunoașteri, precum: „Streamy Award for Best Vine Creativity” sau „Streamy Award for Best Visual and Special Effects”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zach King (@zachking)

Alice Cooper

Îți sună cunoscut piesa „Poison”? Da, este cântată de însăși legenda rock, Alice Cooper. Activitatea sa se întinde pe perioada a patru decenii, în care a fost cântăreț, compozitor și textier. În 1975, el a debutat solo cu albumul „Welcome to My Nightmare”, care a ajuns destul de popular, urmându-i „Alice Cooper Goes to Hell” (1976). De menționat ar mai fi faptul că, pe parcursul activității sale, a testat mai multe stiluri muzicale, trecând de la garage rock la glam rock și pendulând între rock, hard rock, pop rock, disco, experimental rock și industrial rock.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Cooper (@alicecooper)

 

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat în special din sfera online și muzică, dar lista este mult mai lungăăă.🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Îți era dor de Andia? Vezi când va avea loc următorul ei concert în București

Sydney Sweeney și Glen Powell au devenit protagoniștii unei povesti cu atât mai complexe

Controversa filmului Anyone but You și cum i-a afectat pe cei 2 actori, Sydney Sweeney și Glen Powell, vezi aici