in ,

AdorAdor OMGOMG

3 nuanțe de mascara, 3 machiaje diferite. Vezi cum a inspirat-o pe Ștefania Olariu colecția YSL Lash Clash în procesul de creație

Ștefania Olariu, cunoscută pentru stilul ei trendy și pentru frumusețea sa răpitoare, a impresionat din nou pe TikTok cu un video special în care a încercat colecția de mascara Lash Clash de la Yves Saint Laurent.

Ștefania a creat trei look-uri uimitoare, la fiecare folosindu-se o nuanță diferită din această gamă.

Negru: classic și elegant

Ștefania a început cu nuanța clasică, negru, evidențiind volumul uimitor pe care îl oferă acest rimel. Cu periuța sa stufoasă, ea a obținut o privire dramatică care a atras atenția imediat. Un strat de rimel negru a adăugat un plus de volum genelor fără a le încărca.

Maro, pentru un look natural și rafinat

Apoi, Ștefania a trecut la nuanța maro, care a dovedit că poate oferi un aspect natural și rafinat. În acest sens, ea a creat un machiaj ușor și elegant, care s-a potrivit perfect cu nuanța mai blândă a rimelului. Acesta este ideal pentru un look de zi cu zi sau pentru cine dorește să obțină un aspect subtil.

Electric Blue. Be bold

Ultimul strat a fost aplicat folosind nuanța Electric Blue, o alegere îndrăzneață și fermecătoare. În combinație cu un machiaj al ochilor în nuanțe reci de maro și un roz subtil, albastru electric a oferit un efect remarcabil. Ștefania a sugerat chiar combinații cu nuanțe diferite pentru a obține un aspect trendy și sofisticat.

@stefiolariu def my fav mascara ATM 😅 dar dintre culori tot nu pot alege 😭 bine ca le am pe toate 😆😆😆 le gasiti la @Sephora Romania !!!!! va promit ca nu veti regreta 🛍️ #paidprojectbyYSLbeauty #YSLmakeup ♬ sunet original – Stefania Olariu

Acest TikTok nu doar că a surprins o prezentare excelentă a colecției Lash Clash, dar a oferit și o sursă de inspirație pentru a încerca nuanțe noi și a experimenta cu rimeluri în moduri inovatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cel mai neașteptat cuplu: Charlie D’Amelio și Landon Barker

Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare – inițiativa artistei din social media