in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 28 ianuarie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Ariel Winter își sărbătorește ziua de naștere azi!

Dacă este ziua ta pe 28 ianuarie, hai cu mine să descoperi ce vărsători celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Will Poulter

Will este un actor britanic care și-a început cariera jucând în piese școlare și producții locale de teatru, înainte de a-și face debutul propriu-zis pe marele ecran. Acesta s-a făcut remarcat în lumea cinematografică datorită versatilității sale, jucând în atât în pelicule dramatice, comedii, dar și thrillere psihologice.

Câteva roluri și producții care l-au consacrat, sunt: Lee Carter în „Son of Rambow” (2007) – acest rol i-a adus și o nominalizare la British Independent Film Award (2008), Eustace Scrubb în „The Chronicles of Narnia” (2010), Kenny Rossmore în „We’re the Millers” (2013) sau Jim Bridger în „The Revenant” (2015) etc. În 2014, a câștigat BAFTA Rising Star Award, o recunoaștere pentru potențialul și talentul său remarcabil. Iar, în 2017, aceasta aproape l-a interpretat pe Pennywise în „IT”, dar a fost înlocuit de Bill Skarsgård din cauza neînțelegerilor de program.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Poulter (@willpoulter)

Ariel Winter

Ariel este o actriță de origine americană care s-a făcut remarcată pentru rolul lui „Alex Dunphy” în serialul ABC de comedie „Modern Family”, pentru care a și câștigat de patru ori consecutiv premiul Screen Actors Guild Awards for Outstanding Ensemble in a Comedy Series, fiind și cea mai tânără nominalizată din istoria premiilor la momentul respectiv.

Alte pelicule relevante în care a mai jucat sunt: „Kiss Kiss Bang Bang” (2005), „Speed Racer” (2008), „Duress” (2009) sau „Opposite Day” (2009). De asemenea, a dat voce și unor personaje din diferite animații, cum ar fi: Sofia în „Sofia the First”, Gretchen în „Phineas and Ferb”, Penny Peterson în „Mr. Peabody & Sherman”.

În prezent, este un „body positivity advocate”, încurajând oamenii care o urmăresc să-ți iubească și aprecieze corpurile, indiferent de standardele care se promovează în societate și social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter)

Ruby

Ruby, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, este una dintre cele mai reconoscibile figuri feminine din industria muzicală românească. Numele de scenă a fost inspirat de cântecul „Ruby” al trupei britanice Kaiser Chiefs și încă de la o vrâstă fragedă, frumoasa cântăreață a simțit că este destinată scenei.

Înainte de a se face remarcată pe plaiurile mioritice cu piese precum: „Stinge lumina”, „Condimente”, „Nu caut iubiri”, „Băiat De Bani Gata”, Ruby s-a bucurat de un succes internațional. Primul concert susținut de frumoasa cântăreață a fost într-un club german, iar ulterior hit-ul ei „Touch Me” (2010) s-a bucurat de numeroase aprecieri în Turcia. De asemenea, pentru aceeași piesă, Ruby a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards (2011), la categoria „Best Dance Act”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RUBY (@rubyishot)

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat în special din lumea filmului și muzică, dar lista este mult mai lungăăă.🥳🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Navighează prin Viața Universitară: 9 Sfaturi și Trucuri Esențiale pentru un Student Gen Z

Cum a cucerit lumea Jeremy Allen White prin reclama la Calvin Klein?

Cum a cucerit lumea Jeremy Allen White prin reclama la Calvin Klein?