in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 25 septembrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că Catherine Zeta-Jones s-a născut pe 25 septembrie?

25 septembrie marchează nașterea mai multor personalități de care ai auzit, cu siguranță, cel puțin o dată. De la lumea divertismentului la știință și sport, în acest articol vom descoperi care sunt vedetele care își sărbătoresc ziua în 25 septembrie.

Primul este Will Smith. The Fresh Prince of Bel-Air devenit superstar de la Hollywood, Will Smith, s-a născut pe 25 septembrie 1968. Cu o carieră de peste trei decenii, Smith nu numai că a cucerit tărâmurile actoriei, dar s-a bucurat și de succes ca rapper și producător.

Cunoscut pentru performanțele sale carismatice din filme precum „Bărbații în negru”, „Ziua Independenței” și „În căutarea fericirii”, el a devenit una dintre cele mai îndrăgite persoanlități din industria divertismentului. Cel puțin până să-i dea celebra palmă lui Chris Rock.

Actrița galeză, Catherine Zeta-Jones, a onorat micile și marile ecrane cu talentul și frumusețea ei. Performanțele ei captivante în filme precum „Chicago” și „The Mask of Zorro” i-au adus aprecierile criticii și un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Renumitul actor și producător Michael Douglas își împarte ziua de naștere cu soția sa, Catherine Zeta-Jones. El a fost un simbol de la Hollywood de zeci de ani și a primit numeroase premii, inclusiv două premii ale Academiei.

Cariera sa remarcabilă include roluri memorabile în „Wall Street”, „Fatal Attraction” și „Basic Instinct”.

Heather Locklear, născută pe 25 septembrie 1961, este o actriță americană cunoscută pentru rolurile din seriale populare precum „Dynasty”, „Melrose Place” și „T.J. Hooker”. Ea a fost o figură proeminentă în lumea televiziunii de mulți ani.

Barbara Walters, născută în această zi în 1929, este o jurnalistă și o personalitate de televiziune americană. Ea „a spart tavanele de sticlă” de-a lungul carierei sale, devenind prima femeie co-prezentatoare a unui program de știri de seară și găzduind „The View”, un popular talk show în timpul zilei.

Pe tărâmul sportului, legenda NBA Scottie Pippen s-a născut pe 25 septembrie 1965. Pippen a fost o parte vitală a dinastiei Chicago Bulls în anii 1990, câștigând șase campionate NBA alături de Michael Jordan.

Acești oameni remarcabili nu doar că s-au născut pe 25 septembrie, ci au marcat industriile în care au activat.

La mulți ani tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alina Baraz

Cine are ziua de naștere pe 24 septembrie?

Cum s-a văzut World of Digital Fest 2023 în online, cel mai tare festival dedicat creatorilor de conținut, luna aceasta