in

AdorAdor

Cine își sărbătorește ziua pe 21 ianuarie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Booboo Stewart își sărbătorește ziua de naștere azi!

Dacă este ziua ta pe 21 ianuarie, hai cu mine să descoperi ce văstători celebrii se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Booboo Stewart (actor)

Nils Allen Stewart Jr., recunoscut sub pseudonimul Booboo, este un actor, dansator, muzician și artist vizual de origine americană. Cariera sa a început la o vârstă fragedă, când Booboo a apărut în ER și Steve Harvey’s Big Time Challenge, la numai 10 ani, dar rolul care i-a adus recunoașterea internațională a fost cel al lui Seth Clearwater din seria de filme Twilight. De asemenea, el a mai apărut în: X-Men: Days of Future Past, franciza Disney Descendants, Good Trouble și Julie and the Phantoms. Încă din 2018, el face parte din trupa de băieți That Band Honey, iar ocazional contribuie cu talentul său la strângerea de fonduri pentru cauze caritabile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Booboo Stewart (@booboostewart.art)

Emma Bunton (cântăreață)

Emma Bunton, sau mai bine spus „Baby Spice”? Emma este o cântăreață, compozitoare, actriță și personalitate media de origine britanică, care a ajuns cunoscută datorită trupei din care a făcut parte în anii ‘90, Spice Girls. Ea a primit porecla „Baby Spice” deoarece era cea mai tânără membră a trupei la momentul respectiv. Cu peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, Spice Girls a devenit cel mai bine vândut grup feminin din toate timpurile. După destrămarea trupei, Emma și-a urmat cariera solo, lansând alte albume și făcând parte din diferite proiecte muzicale. Pe lângă cariera muzicală, ea este și prezentatoarea unei emisiuni radio destul de cunoscute în UK. De asemenea, în prezent, Emma militează și promovează beneficiile sănătății mintală în rândul comunității ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton)

Florin Șerban (regizor)

Florin Șerban este unul dintre cei mai apreciați și premiați regizori români contemporani la nivel internațional. Născut în Reșita, el a studiat Filosofie în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și regie de film la U.N.A.T.C București. Ulterior, s-a mutat în Statele Unite și a absolvit Universitatea Columbia din NYC cu un master în regie de film. Filmul său „Eu când vreau să fluier, fluier” a câștigat Ursul de Argint, Marele Premiu al Juriului și Premiul Alfred Bauer la a 60-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin din 2010. Filmul a fost de asemenea selecționat pentru Cel mai bun film într-o limbă străină la cea de-a 83-a Ceremonie a Premiilor Oscar, dar nu a reușit să ajungă pe lista finală.

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat în special din lumea filmului și muzică, dar lista este mult mai lungăăă.🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Artista din Moldova, Olga Verbițchi, a luat Instagram-ul cu asalt cu un clip mega sweet care a cucerit inimile fanilor.

Olga Verbițchi ne arată cum se simte beautiful și loved

Louis Florea, cunoscut pentru umorul său debordant și abordarea relaxată, aduce o notă de comedie în lumea sa social media, oferindu-le fanilor o privire amuzantă în experiența sa la munte cu două cupluri.

Louis Florea ne arată cum e să mergi la munte cu două cupluri