in ,

AdorAdor OMGOMG

2 zile în Atena cu Nadd Hu

Nadd Hu a fost luna trecută alături de iubitul ei în Atena. Trip-ul lor a fost unul destul de scurt, mai precis, de 50 de ore.

Postările din Grecia au apărut chiar după ce Nadd Hu a anunțat pe Instagram-ul ei că a reușit să treacă în următoarea etapă din proiectul Chefi la cuțite.

Pauza binemeritată

După cum spune și influencerița în descrierile postărilor sale, proiectul din care face parte acum, adică Chefi la cuțite, a fost o mare provocare pentru ea. Spune că se simțea like she didn’t really belong there. Pot spune că și eu empatizez cu acest sentiment, probabil ca asemenea multora dintre voi, cei care citiți aceste cuvinte.

Mi s-a întâmplat de nenumărate ori să încep ceva nou, fie că ne referim la facultate, job, proiecte, și să simt că nu sunt suficient de bună și că nu mă potrivesc contextului. În orice caz, Nadd Hu a reușit să ajungă departe și sunt sigură că munca depusă nu a fost ușoară. E de înțeles de ce a avut nevoie de o pauză.

Concediu culinar

De ce să vă mint, un concediu culinar sună ca cea mai mișto chestie ever. Pare the best of both worlds – relaxare și mâncare bună.

Nadd Hu și iubitul ei au stat la Athens Capital Center Hotel, chiar în centrul orașului. Au fost la Mathsuisa, un fusion restaurant cu specific japonez, la Birdman, tot cu specific japonez, și Ekiben – ați ghicit, tot japonez.

Influencerița a mai vizitat Grecia vara aceasta, dar a fost pe insula Paros. Nadd Hu a împărtășit cu noi o grămadă de poze cu pisici adorabile și experiențele culinare pe care le-a avut. Personal, pentru că îmi place foarte mult să-mi fac liste, am o tonă de liste cu restaurante din diverse destinații. Nu știi niciodată când ai nevoie de recomandări bune.

Btw, chiar este adevărat zvonul că se termină Chefi la cuțite? Am crezut că e o glumă, dar se pare că m-am înșelat. Voi urmăriți emisiunea? Feels like the end of an era.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce ne-a învățaț filmul “How To Lose A Guy in 10 Days”

Cine are ziua de naștere pe 17 octombrie?