in ,

AdorAdor OMGOMG

15 ani de Iulius Mall la Suceava. Sărbătorește în stil mare, împreună cu Raluka și Mario Fresh

Bucurie, ritm, și sărbătoare – acestea sunt cuvintele cheie care definesc atmosfera din acest weekend de la Iulius Mall Suceava, care aniversează cu fast 15 ani de activitate! Cu inimile pline de entuziasm, echipa din spatele evenimentului ne invită să ne alăturăm acestei celebrări de excepție și să luăm parte la spectacolele curate special cu această ocazie.

În zilele de 18 și 19 noiembrie, Mario Fresh și Raluka sunt gata să ne facă weekendul special cu concertele lor.

Celebration – Day 1

Ziua de sâmbătă, 18 noiembrie, este dedicată magiei și experiențelor inedite. Furman, maestrul scamatoriilor și al vrăjitoriilor, ne va fermeca, începând cu ora 11:00, cu spectacolele sale fascinante, aducând un strop de magie în aer. La prânz, de la ora 12:00, Alexandra Ioana Todosi, expert în machiaj, ne va ghida prin atelierele sale, dezvăluindu-ne secretele unui machiaj impecabil. După-amiaza ne aduce în lumea captivantă a realității virtuale, iar seara culminează cu un concert exploziv susținut de Mario Fresh la ora 18:00.

Celebration – Day 2

Duminică, 19 noiembrie, evenimentele sunt special dedicate celor mici și familiilor. „Micul Circ” aduce magie pe scenă la ora 12:00, iar atelierele de creație pentru copii oferă micilor artiști posibilitatea de a se exprima creativ de la ora 13:00. Caricaturile cu artistul BOA, experiențele captivante de realitate virtuală și concertul cu Raluka completează o zi plină de voie bună și distracție.

 

Weekendul acesta simbolizează 15 ani de prietenie și shopping la Iulius Mall Suceava!

Așa că, în cinstea sa, haide să sărbătorim în stil mare această aniversare plină de emoții și surprize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

instagram

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe Instagram în noiembrie 2023?

Ce se mai întâmplă cu Kim Kardashian și Kanye West