in

AdorAdor

Cine își sărbărtorește ziua pe 11 februarie?

Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” și Jennifer Aniston își sărbătorește ziua de naștere azi!

Dacă este ziua ta pe 11 februarie, hai cu mine să descoperi ce vărsători celebri se bucură să împărtășească aceeași zi de naștere cu tine.⬇️

Jennifer Aniston

Jennifer este una dintre cele mai recunoscibile figuri cinematografice din timpurile noastre. S-a născut într-o familie de actori, dar părinții ei nu și-au dorit să o ia pe această traiectorie. După ce și-a făcut debutul cinemtografic în filmul horror „Leprechaun” (1993), un an mai târziu a primit rolul lui „Rachel Green” în serialul multipremiat și fenomenul global „Friends” (1994-2004). Pentru rolul interpretat, aceasta a primit: un Emmy Award, Golden Globe Award și Actors Guild Award, iar coafura ei iconică a fost la vremea respectivă un trend global. Jennifer a mai jucat și în: „Office Space” (1999), „Bruce Almighty” (2003), „Horrible Bosses” (2011), „We’re the Millers” (2013), „Cake” (2014), și multe altele.

Taylor Lautner

„I’d go back in time and change it, but I can’t / So if the chain is on your door, I understand”. Da, Taylor este inspirația lui Taylor Swift pentru melodia iconică „Back to December”. Pe lângă relația cu faimoasa cântăreață, el este un recunoscut actor de la Hollywood, a cărui popularitate la scară globală a crescut după ce a jucat în seria fenomen „Twilight”, rol pentru care a primit numeroase „Teen Choice Awards” și „People’s Choice Awards”. De asemenea, el a mai jucat în numeroase filme, printre care și cele de acțiune „The Adventures of Sharkboy and Lavagirl” (2005) și „Abduction” (2011), prezentând multă versatilitate pe parcursul carierei sale. Un aspect vizibil este pasiunea sa pentru arte marțiale, antrenându-se de la o vârstă fragedă în diferite arte marțiale, printre care karate, taekwondo și arte marțiale extreme.

Rosé

Rosé este o cântăreață sud-coreeană care face parte din 2016 din trupa de fete Blackpink, alături de Jisoo, Jennie și Lisa. Ea a dat o audiție pentru YG Entertainment în 2012, iar patru ani și două luni mai târziu a debutat în Blackpink, trupă considerată „cel mai mare grup de fete din lume”, dar și cel mai de succes grup de fete k-pop internațional și o forță puternică a Valului Coreean. Ea a fost crescută în Melbourne, Australia, alături de sora ei, Alice Park, și are dublă cetățenie: una în Noua Zeeleandă (țara în care s-a născut) și una în Coreea de Sud (țara de reședință a părinților). Din 2020, a anunțat că va urma o carieră solo, iar albumul ei de debut „R” a fost un real succes. Piesa principală „On the Ground” a adunat 41.6 milioane de vizionări de la lansare în primele 24h, doborând aproape recordul piese „Gentleman” a lui Psy pentru cel mai vizionat videoclip de un solist coreean în 24h.

Wow, chiar este o zi cu sărbătoriți importanți din diverse domenii. Am menționat în special din sfera muzicii și a actoriei, dar lista este mult mai lungăăă.🥳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce ne-a făcut să simțim „Pastila de somn” de la Holy Molly?

Cine are ziua de naștere pe 19 februarie?