in , ,

AdorAdor OMGOMG

10 influenceri români, invitați la sediul Parlamentului European de la Bruxelles. Află de la Mimi tot ce trebuie să știi despre experiență 👏🏻

În urmă cu o săptămână, Mimi a trăit o experiență cu totul specială în inima Europei, la Bruxelles, unde a fost invitată, împreună cu alți nouă influenceri români, în Parlamentul European, de către europarlamentarul Nicu Ștefănuță, pentru a discuta despre situația sănătății mintale în România.

Această incursiune în sfera politică a fost una revelatoare pentru Mimi, care până atunci nu manifestase un interes deosebit pentru acest domeniu.

Cu toate acestea, participarea sa la ședințele din Parlament i-a schimbat perspectiva și i-a adus o doză nouă de speranță în ceea ce privește schimbările posibile în societate.

@mimimp Am incercat sa nu lungesc prea mult acest video ca sa nu va plictisesc dar daca aveti intrebari, raspund la ele in comentarii 🤝🏻 si urmeaza sa postez si din ziua 2✨ Multumesc @nicustefanuta ♬ Yacht Club – MusicBox

 

Impresionată de faptul că cineva din scena politică românească a fost dispus să asculte și să înțeleagă provocările noii generații, Mimi a adus în discuție problema accesului limitat la resursele necesare terapiei pentru toți românii care trec prin momente dificile. Împreună cu Nicu Ștefănuță, influencerii români prezenți la Bruxelles au reușit să atragă atenția și sprijinul Robertei Metsola, președinta Parlamentului European, care a promis că se va implica în discutarea acestei probleme la următoarea conferință din Parlament.

Mimi a mărturisit că această experiență i-a redeschis ochii către posibilitatea unei schimbări reale și că, uneori, este nevoie de implicarea fiecărui individ pentru a face diferența. Mesajul ei transmite încredere și îndeamnă la acțiune, subliniind importanța crederii în propria voce și în propriile puteri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mimi (@mimimp)

Chiar dacă nu promite să devină o activistă politică, Mimi își propune să fie mai informată, să înțeleagă mai bine mecanismele politice și să exploreze modalități prin care să contribuie la îmbunătățirea societății în loc să se plângă constant de problemele existente.

În final, Mimi adresează mulțumiri sincere lui Nicu Ștefănuță, Parlamentului European și Doamnei Roberta Metsola pentru această revelație transformătoare. Împreună, cu pași mici, putem face diferența în România noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 20 noiembrie?

Cum s-au cunoscut Mila Kunis și Ashton Kutcher, vezi aici povestea lor 😍